måndag 13 december 2010

Hade han varit svensk hade han varit Sverigedemokrat

Det är det som är pudelns kärna. De som genom sitt ömsesidiga hat framstår som politiska motpoler är i själva verket samma skrot och korn. Skillnaden är endast slumpmässig i form av var på jorden de är födda.

Till och med deras inkompetens och fumlighet delar de...de misslyckas med sina självmordsbomber och de misslyckas med att fejka ett politiskt överfall (hoppas den jäveln aldrig blir av med sitt hakkors i pannan). Sverigetalibanerna är ena riktiga klåpare!


Det är sällan jag är överens med Jan Guillou, men han har verkligen satt fingret på det i sin artikel i Aftonbladet.


En sista förundran: Så lustigt att det varje gång är någon som varnar sina vänner innan terrordåden...


DN1, DN2, DN3, DN4
SvD1, SvD2, SvD3, SvD4, , SvD5

5 kommentarer:

 1. Jag förstod det! Ha!
  Självklart är det Sverigedemokraternas fel. En muslim skulle aldrig göra något sådant.

  SvaraRadera
 2. @ Anonym 11:36
  Du har nog inte förstått vad han menade i texten. Han säger inte att bombdådet var SDs fel utan påpekar likheter i hatet som projiceras från de olika grupperna.

  Jag är helt inne på samma linje. Människor som drar sig till radikala idéer verkar "skapas" på samma väg numer. En överkonsumtion av ja-sägande sidor/forum på nätet till den grad att deras världsbild är formast totalt av informationen från dessa sidor.

  SvaraRadera
 3. Ahaa, menar du kanske även att Issa Issa som blev knivskuren 18 gånger för att han var "en jävla kristen" och "sverigedemokrat" taffligt fejkade överfallet[http://www.aftonbladet.se/nyheter/valet2010/article7846439.ab] på sig själv? Förövrigt så skulle det vara intressant att få det förmodade attentatet på David von Arnold Antoni prövat rättsligt och även få en second opinion angående skadorna. Det borde även ligga i Antonis intresse om han vill rentvå sig själv.

  Folk får tycka vad tusan de vill men så länge dumskallarna håller sig till demokratiska metoder så är det väl ok? Varför är det just fundamentalistiska islamister som immigrerat som med våld, eller hot om våld, kräver att Sverige ska anpassa sig till dem istället för att anpassa sig själv till Sverige? Iofs så är vi ju inte så mycket bättre när vi militärt är i Afganistan och kräver att talibanenrna ska tillåta flickor att gå i skola och slippa tvångsgifte men o andra sidan så anser kanske västvälden att demokrati och jämlikhet mellan könen gör det värt besväret?

  Säga vad man vill om SD men bättre draghjälp kunde de ju inte fått. Jag hör i mitt inre redan ett vagt eko av en manskör som skrålar "Shaalalala lala" på en ny valvaka...

  SvaraRadera
 4. En man i Malmö skjuter invandrare för att rädda Sverige. En muslim genomför terror-dåd i Stockholm. Det är synd att våldet mellan grupper ökat så mycket efter valet. Jag håller med DNME och hoppas att situationen ändrar sig om fyra år när det är val igen.
  /Julejan

  SvaraRadera
 5. Har ofta skrivit att just talibanerna, wahabiterna och små rasistiska partier alla delar ett liknande hat, men att de bara hatar för olika saker. mkt bra analys!!

  SvaraRadera

 
Creeper