tisdag 1 juni 2010

Var kan man köpa aktivisternas organ?

Föreställer mig att människor som är modiga nog att gå i döden för att bekämpa förtryck även annars har en sund livsstil. Själv sitter jag mest och blir förbannad och skriver blogginlägg. En passiv livsstil med andra ord. Dessutom har jag kanske tränat levern lite väl mycket de senaste åren.

Därför tänkte jag att jag, nu när tillfället bjuder, skulle uppgradera till en ny lever. Alltså ställer jag härmed en öppen fråga till Israel och deras underbara terrororganisation IDF:

~ Var kan jag köpa organen från de mördade människorättsaktivisterna?

~ Jag har hört att det inte är TaxFree trots att de mördades på internationellt vatten, stämmer det?

~ Erbjuder ni mängdrabatt?
Artiklar:
SvD1, SvD2, SvD3, SvD4, SvD5, SvD6,SvD7, SvD8, SvD9, SvD10, SvD11
AB1, AB2, AB3, AB4, AB5
DN1, DN2, DN3, DN4, DN5, DN6, DN7
SDS1, SDS2, SDS3

9 kommentarer:

 1. Hej du anonyma!

  Israel hävdar att massakern på civila var motiverat, eftersom deras soldater blev attackerade och att de handlade i självförsvar.

  Men de blev attackerade när de bordade ett fartyg på internationellt vatten som de inte har någon laglig rätt att gå ombord på, de betedde sig som pirater som kapar handelsskepp utanför Somalias vatten.

  Förmodligen blev soldaterna attackerade av civila som agerade reflexmässigt utan att tänka i en situation där besättningen blev överlumpad.

  Men vems självförsvar talar vi om här? Det här kommer att bli en brännande juridisk fråga!

  Läs hela artikel på:

  http://darenpagatan.blogspot.com/2010/05/israel-attackerade-ship-to-gaza.html

  SvaraRadera
 2. Tjena Herr Forsblom!

  Har du någon sorts bot som jobbar för dig? Tycker jag ser samma kommentar till nästan varenda blogg om ämnet. Men det gör förstås inget, det är vettigt det du skriver, med undantag för att jag inte alls tror det kommer att bli en brännande juridisk fråga.

  Israel kommer att förneka all skuld och fortsätta med att idissla sin berättelse utan att acceptera någon form av dialog. De som insisterar på en oberoende juridisk undersökning kommer att kallas antisemiter och Israelhatare. Det här är ju inte första gången de kränker internationella överenskommelser.

  Men visst är det underligt att trots att det går ca 12 dödade Palestinska barn per dödat Israeliskt barn, och trots att Israel har all militär makt i världen och Palestinierna har gatustenar och hemmagjorda raketer så tror västvärlden att det här är en kamp mellan två jämlika. Jag hör ofta att folk tycker att de minsann är lika goda kålsupare båda två.

  Det är vidrigt...och det Israel gör i Gaza är inte ett dugg bättre än vad Nazityskland gjorde i Warszawaghettot.

  SvaraRadera
 3. Dessa muslimska terrorister! Klart Bildt och Reinfeldt måste fördöma Israels handling annars förlorar dom valet fett. För min del så var det på tok för få terrorister som strök med, dom skulle sänkt alla båtarna, så hade vi sluppit mer avsnitt från byhålan Ystad.

  SvaraRadera
 4. Skicka EU eller FN styrka att frita båtarna och dom kidnappade EU medborgarna NU!!

  SvaraRadera
 5. Utmärkt bra att det politiska terrorjippot stoppades. Gaza är inte betjänt av en öppen hamn för import av vapen och islamska terrorister. Om uppsåtet hade varit humanitärt, skulle man kört till Ashdod och sedan fått grejorna skeppade landvägen. Helt problemfritt. Nu valde man att slåss med kommandosoldater och sedan gråter man för att man förlorat.

  SvaraRadera
 6. Det är uppenbart att terroristerna var de som började med övervåldet och att Israelerna enbart försvarade sig. Tyvärr är folk så inskränkta i vårt land att de vägrar tro något ont om organisationer som hamas, hizbollah etc. En del snackar en massa om att det skedde på internationellt vatten. Men hamas är i krig med Israel och så länge ett krig inte pågår på annat lands territorium är det legitimt. Notera också att hela ship to gaza är en internationell antisionistisk organisation

  som inte bryr sig speciellt om gaza utan vill avveckla Israel som nationalstat. Trots att det är en stat som Judarna fick bilda 1948 på områden, då under Brittiskt mandat, som de ägde "dvs de hade köpt områdena". Israel erbjöd hjälpsändningarna att gå via annan hamn, och framförde även att de i organisationen kunde följa transporterna och därmed se att det gick rätt till och att alla förnödenheter och läkemedel gick dit det skulle. Detta både långt före och strax före den motiverade bordningen.

  Att inte terrororganisationen ship to gaza accepterade erbjudandena borde ge insikt för de med i alla fall tillstymmelse till tankekapacitet att om någon hanterat situationen korrekt så är det Israel. Det har aldrig någonsin hänt i Sverige att en enskild stat drabbats av så mycket hat som Israel utsattes för i Sverige igår. Och varför då? Jo de vill hindra leveranser av material som de bedömer kan användas i krig som skickas till en organisation som vill utplåna dem!!!

  Israel hade ett tag ockuperat Gaza (det efter att Gazabor genomförde upprepade självmordsattacker, raketattacker, kidnappningar etc) - men under påtryckningar av omvärlden så lämnade de områden då omvärlden press/proffstyckare/inkompetenta politiska ledare etc lovade att det skulle medföra fred. Svaret blev flera hundra raketattacker inom en vecka!!! Med rätta litar inte Israel på internationella samförbund.

  Varför har de inte ställt några krav på Gaza att sluta med attackerna, erkänna Israel etc. Hamas kommer aldrig att göra detta och då måste Israel få försvara sitt legitima område. Notera här att om inte Israel hade kontrollerat så hade det sedermera kommit fler konvojer-och även om det inte annat än enstaka skjutvapen ombord på denna konvoj så räkna med att det hade dolts robotar, raketer, avskjutningsramper och annan militär utrustning i framtida konvojer.

  Material finansierat av oljeshejker, iran, syrien, gullou, miljöpartiet och tex internationella terroristnärverk såsom al quaida med deras olika förgreningar. Konsekvensen hade blivit ännu mer ödesdiger för Israel. Men vem bryr sig i vår antisionistiska och muslimkramande land där Israel och USA genom politikers agerande och pressens bristande analytiska och enkelspåriga agerande gjorts till roten till allt ont.

  Sansaer/

  SvaraRadera
 7. Jag vet att det eg. är fel att uppmuntra människor som dig med att faktiskt svara på dumheterna, men jag ska lite snabbt rada upp några punkter du och dina gelikar bör undersöka:

  1. Ship to Gaza är ett internationellt projekt bl.a. startat av svenskar. Menar du verkligen att Mankell och Gardell är organiserade i Hamas? Och vad har Hizbollah med det här att göra? Är du ens medveten om att de är sunni resp. shia och inte direkt har en historia av gnisselfri samvaro bakom sig?

  2. Hamas är inte i krig med Israel. Att överhuvudtaget jämföra de få hemmagjorda raketer Hamas har skickat med de terrorbombningar som Gazaborna får utstå flera gånger i månaden är vansinne. Nu senast för en vecka sedan då 15 civila fick sätta livet till, varav dem flera barn.

  3. Israel köptes inte av Britterna. De områden som var israeliska 1948 är lika få så de som nu är palestinska <10% av landets yta.

  4. Israels totala kontroll av vad som får komma in och inte är godtycklig. Sådana hemskheter som rullstolar och vattenrenare hade inte tillåtits in. Inte heller farligt gods så som konserverad frukt, fruktjiuce, sylf och choklad. Hade man valt att gå via Israel hade mer än hälften av hjälpsändningarna stoppats.

  5. Ni som kallar Mankell & Co för terrorister anklagar ofta Palestinerna för att inte vilja ha en tvåstatslösning. Tala om för mig hur det kommer sig att Gaza inte har rätt att kontrollera sitt eget territorium! Varje vecka dör människor i väntan på att få söka läkarvård utanför Gaza.

  6. Israel "lämnade" Gaza för att gemomföra den blockad vi nu ser. De har inget som helst intresse av en tvåstatslösning.

  7. Du tror på allvar på en världskonspiration där bl.a. Al-quida, Jan Guillou och oljeshejker ingår?

  8. ÄNTLIGEN slutar pressen att blunda för det uppenbara! Under hela mitt liv har jag läst om Israeliska "vedergällningsattacker". Vilket annat land kan komma undan med "men han började"-argumentet?

  Israel visar tydligt att de spottar på allt vad folkrätt och internationell lag heter. Det som oroar mig mest är att denna lilla aggressiva stat som ser sig som guds utvalda folk sitter på mängder av kärnvapen.

  SvaraRadera
 8. Re DNME

  Kul med någon som fattat och skriver så bra!

  SvaraRadera
 9. Ett farligt folk som tror dom står över alla andra.

  SvaraRadera

 
Creeper