fredag 9 april 2010

Sluta hyckla om den vidriga nazisten!

Eugene Terre'blanche var inte bara rasist, han var nazist. En tvättäkta sådan.

Inte en garderobsnazist som Jimmi Åkesson eller ens Pia Kjearsblargh. Nej en nazist som Adolf Hitler. Han dolde inte sina åsikter i populistiskt svammel, nej han sa vad han tyckte. Svarta är mer djur än människor och ska behandlas därefter. Han bodde dessutom i det enda land som, fram tills nyligen, tillät honom härja fritt.

Eugene Terre'blanche

Han mördades, alternativt dräptes, i sitt hem av två av dessa svarta. Tydligen i en dispyt över deras lön. Hur ska man då reagera på det här?

Man kan, som jag, tycka att det fanimig var dags att det svinet dog! Han och hans gelikar har varit själva motorn bakom det vidriga apartheidsystemet och åsamkat otroligt lidande genom åren.

Eller så kan man, som våra dagstidningar och en del högerbloggar, tona ner det faktum att han viftade med hakkors och försöka koppla ihop mordet med svarta politiska krafter som öppet vill ha bort de traditionellt rasistiska boerna från sydafrika.

Det finns absolut ingenting som binder mordet på Terre'blanche vid ANC. Att påstå det är bara ett billigt försök att göra våldsamma nazister till martyrer och hjältar.

Att beklaga sig över Terre'blaches död är som att beklaga sig över Hitlers död...ett sätt att visa färg!Artiklar:
SvD
SvD2
DN

10 kommentarer:

 1. hur många kommunistbloggare finns det egentligen.....

  SvaraRadera
 2. He he, så alla som är mot nazism är kommunister? Du är för rolig =)

  Men for the record; jag avskyr kommunismen precis lika mycket som jag avskyr nazismen. Skillnaden i Sverige och större delen av västvärlden är att våra kommunister inte har det onda uppsåt som våra nazisterna har. De vill nog väl, men inser inte att kommunism leder till samma totalitärism som nazismen.

  Men jag är van att bli kallad "vänster pack" och liknande...det säger inte mycket om mig, men en hel del om den som yttrar det.

  SvaraRadera
 3. Visst är det underligt...? Man kan tydligen inte vara "höger" och emot vare sig nazister eller Åkesson...

  SvaraRadera
 4. Terreblanche är inte den enda som har mördats utan exakt samma sak har hänt 3000 vita bönder, bland annat kvinnor, barn och spädbarn som våldtogs innan de dog på de mest fruktansvärda sätt. Antar att de också förtjänade det? Vidriga kommunistsvin.

  SvaraRadera
 5. En sann kommunist är en kropp utan själ.

  SvaraRadera
 6. Efter att ha bott länge i SA har jag svårt att förstå hur du kan tycka att det var OK att slå ihjäl en 60-årig gubbe i sängen. Våldet som utövas av de svarta mot både andra svarta samt vita behöver stoppas. Om de svarta kör ut de vita ur landet går landet snabbt mot samma moras som alla andra länder i Afrika. Man kan ha vilka blåögda (eller rödögda) fantasier som helst om Afrika men det är tack vare de vita pengarna och den vita kompetensen som Sydafrika fortfarande inte fallit sönder. Med tiden kommer en svart medelklass att bildas, dessa kommer att kräva säkerhet och bättre utbildning. Med tiden kan SA bli den första svarta nationen på kontinenten som tar sig upp i den "första världen". Om de vita lämnar nu är jag rädd att de snart är tillbaka i medeltiden som de flesta andra länder i Afrika.

  SvaraRadera
 7. Smaklöst av dig att hylla rsistiska mord på vita. Det faller knappast inför ramen för vad som är acceptabelt. Det sker just nu ett folkmord på vita i Sydafrika, men det kanske du bejakar, ditt sjuka lilla svin.

  SvaraRadera
 8. Dessvärre ser vi motsvarande rasistiska mord här på hemmaplan även om just machete inte så ofta används för att stycka de vita. Importerade folkmördare och terrorister sätter sina spår i brottsstatistiken. I Sydafrika har för närvarande 3500 rasistiska mord skett på våra vänner. Hur många somskett i Sverige hålls hemligt men vi hade ju tre bara innevarande vecka, två i Växjö och ett i Landskrona.

  SvaraRadera
 9. Buhu..en nazist mördades. Så klart allt högerpack rycker ut till försvar. Oj...han var visst "vit", mycket viktigt inom högern.

  SvaraRadera
 10. @EMND: Visst är det kul att vända på saker, men jag skriver "en del högerbloggar" för det är det enda som är gemensamt för de bloggar som sörjer Terre'blanche. Ingen hade blivit gladare än jag att se högerbloggar som tar avstånd från hyckleriet kring rapporteringen kring Terre'blanche.

  @ Anonyma Nazister: Så fort en icke-arier begår ett våldsamt brott mot en arier är det ett rasistiskt brott, ett "svenskfientligt" brott. När historien cirkulerat en runda i nassekretsar har det plötsligt tillkommit en våldtäkt också. Att måla ut Terre'blanche som en oskyldig "gammal gubbe" är symptomatiskt på ert sätt att argumentera. En 60-årig man är inte en "gammal gubbe". Jag vet inte vad som hände då han dräptes, men det är lite lustigt att de två anställda som gjorde det själva ringde polisen och sa att de dödat honom i självförsvar. Det får en domstol utreda och det intresserar inte mig. Vad som intresserar mig är hur man försöker göra honom till ett oskyldigt offer. Dagstidningarna kan t.ex. kalla honom "rasist" istället för "nazist" trots att de visar hakkors på bilderna. Det är...mina landsmän och tillika mentala kalhyggen...inte samma sak att vara rasist i Sverige som att vara praktiserande nazist i Sydafrika.

  Ang. den "vita kompetensen" och de "vita pengarna": Åsikter är alltid bättre om det finns fakta bakom dem. Ta en titt på Afrikas karta. Ingenstans hittar du länder uppdragna efter raka streck. Tvärs igenom kulturella områden. Det är inte konstigt att Afrika har problem att stabilisera sig. Afrikas rika naturtillgångar ägs dessutom av icke-afrikanska företag. Undantaget är då Syd Afrika, där stannar pengarna i större utsträckning i landet, historiskt sett för att de ägdes av vita som bodde på plats, numera för att de försöker resa ett land ur de spillror som apartheidregimen lämnade efter sig.

  Förresten är speciellt Kina på frammarsch i skövlingen av Afrika.

  Och det är lustigt att inga nazister inser att Nazityskland och Fascistiska Italien hade mer gemensamt med Sovjetunionen, Nordkorea och Kina än något västerländskt demokratiskt land. Varför flyttar ni inte bara dit? Vi behöver er inte...

  SvaraRadera

 
Creeper