tisdag 25 augusti 2009

Drömmen om Vanland kan bli verklighet inom ett år!

I skrivande stund för vi samtal med USA om hur vi vaner, som lidit genom århundradena, ska kunna återvända till vårt fädernesland. Äntligen har världen vaknat för det systematiska förtryck och den antivanaism som riktats mot oss vaner i århundraden. Man talar om "vanmakt", "vanskötsel" och "vansinne" för att ständigt underblåsa de eldar av hat som bränt vår kultur genom historien.

Vi levde i frid i vårt land, som givits oss av själva livets gud Frej, tills den dag då Asarna kom från öst och drev oss i landsflykt. Långa och hårda har åren varit, men nu kan lidandet snart vara slut! Vanland kan åter blomma!

Om förhandlingarna fortsätter i samma takt som nu så kan de första båtarna lägga till längs Sveriges kuster redan nästa vår. Det finns visserligen krafter inom FN som kräver att svenskarna ska få ha kvar Stockholmsområdet och delar av Östra Norrland, men det är förstås otänkbart att Mälardalen, med sina viktiga offerplatser, inte ska tillhöra Frejs utvalda folk!

Det finns även svenska extremister som tror att 2000år av exil har suddat ut vår rätt till landet.

Frukta dock inte, mina fruktbarhetens brödrar och systrar! Våra vänner i Israel har visat att med överlägsen eldkraft och en allians med USA så är allt möjligt!

Ner med Antivanaismen!
Länge leve Vanland!
Kommentera gärna inlägget, men var uppmärksam på att VAST (Vanlands säkerhetstjänst) är vaksam på alla yttringar av antivanaism!


Länkar:
DN1, DN2, DN3, DN4, DN5, DN6, DN7
SDS1, SDS2, SDS3, SDS4, SDS5, SDS6, SDS7, SDS8, SDS9, SDS10, SDS11, SDS12, SDS13, SDS14, SDS15
SvD1, SvD2, SvD3, SvD4, SvD5, SvD6, SvD7, SvD8
EXP1, EXP2, EXP3, EXP4, EXP5, EXP6, EXP7, EXP8, EXP9, EXP10, EXP11, EXP12
AFT1, AFT2, AFT3, AFT4, AFT5, AFT6, AFT7, AFT8, AFT9, AFT10, AFT11, AFT12, AFT13, AFT14, AFT15, AFT16, AFT17, AFT18, AFT19, AFT20, AFT21, AFT22

3 kommentarer:

 1. Något mer korkat, okunnigt och historielöst får man leta efter. För 100 år sedan hade Jerusalem en judisk majoritet. Israel har alltid haft en judisk befolkning. I början av 1900-talet var det en stor arabisk invandring till det dåvarande turkiska mandatet. Detta berodde på att den ökande judiska befolkningen skapade ekonomisk aktivitet och arbetstillfällen. Ditt kåseri är fullständigt undermåligt och korkat.

  SvaraRadera
 2. Det har alltid levt vaner i Sverige! En av anledningarna till att vi inte ens kan överväga att låta er svenskar ha Stockholm är att så många vaner bor där!

  SvaraRadera
 3. Men allvarligt:
  Jag känner judar från den ursprungliga befolkning du talar om och deras föräldrar behandlades lika illa som araberna när den stora återinvandringen började.

  På dig låter det som om hela landet var tomt innan "den stora arabiska invandringen", men det är helt enkelt inte sant. Det har levt människor i området i tvåtusen år! Om de är araber, judar eller norska trålfiskare har ingen betydelse!

  Du kan aldrig unkomma det historiska faktum att de Palestinier som lyckades fly från sina byar undkom massakrar och våldtäkter. Under decennierna innan staten Israel formades utsattes både den arabiska befolkningen och de engelska myndigheterna i Palestina för terrorattacker av de grupper som sedan skulle ta över landet. Det här är historiska fakta...du kan kolla det själv...googla t.ex. Irgun, Lehi och Haganah.

  Du tror fortfarande att det här är en fråga om vilket "fotbollslag" man håller på. Det är det inte! Det är en fråga om vem som kränker folkrätten och de mänskliga rättigheterna, och samtigt spottar på det internationella samfundet.

  Nu har jag bemött dina argument utan att kalla dig korkad, okunnig, undermålig eller historielös...får nu se om du kan höja din nivån lite och göra samma sak!

  SvaraRadera

 
Creeper