måndag 2 maj 2011

Bin Laden har varit död i flera år

Nu kablas nyheten om Osama Bin Ladens död ut över världen. Jag har tidigare skrivit och tror fortfarande att Bin Laden har varit död i flera år. Han har använts som personifieringen av den stora fienden. En vi alla kan hata tillsammans. Men trots att han högst levande ska ha styrt Al Quida alla dessa år så har vi inte sett en enda bild av honom, inte en enda videofilm, allt som finns är några väldigt dåliga inspelningar av med en röst som sägs vara hans. Inspelningar som låter som om någon bandat dem på 80-talet. Inte de knaster- och brusfria inspelningar som alla med enkelhet kan göra idag.

Uppenbart falska bilder sprids i media.
Det finns ett fotografi som ska visa Osama Bin Ladens lik. Det har visats upp i media över hela världen och för de flesta räcker det som bevis. Men det är uppenbart en falsk manipulerad bild.

I Sverige skriver medierna om förfalskningen, men spekulerar inte i vem som skulle vinna på att den cirkulerar. I USA, t.ex. New York Post, visas den upp som en äkta bild. Och där har vi också svaret. De flesta nöjer sig med att en auktoritet berättar hur det är och att här finns ett bevis för det. Sedan kan det beviset vara hur problematiskt som helst, det har ingen betydelse. Inte ens när byggnader faller samman i frifallshastighet eller när jumbojet evaporerar när de slår i marken så ifrågasätter någon vad auktoriteten säger. Allt ifrågasättande och kritiskt tänkande smutskastas som konspirationsteorier.

Man måste fråga sig varför de inte visar en riktig bild på honom. Varför de begraver honom i havet. Varför de plötsligt börjar respektera andras religiösa seder och begraver honom inom 24 timmar (vilket för övrigt inte är ett måste enl Islam).

Och borde inte påståendet att han använde en kvinna som levande sköld avslöja det hela som ett propagandajippo?

Men denna falska nyhet är ändå en glad nyhet

Det innebär nämligen att USA bestämt sig för att trappa ner "kriget mot terrorn". De har helt enkelt ingen nytta av Lee Harvey Oswa....förlåt...Osama Bin Laden längre.


Bin Laden var Goldstein, Bin Laden vad Snöboll, Bin Laden var den operativa CIA resursen Tim Osman som användes för att ge den påhittade fienden ett ansikte...

Artiklar:
dn123 svd123 ex123 ab1234567 svt
ekot1

SvD, DN, AB, GP1,8 kommentarer:

 1. Han har ju använt Secondlife.com och utbildat en massa soldater, snacka inte skit

  SvaraRadera
 2. "Men det är uppenbart en falsk manipulerad bild."

  Om det nu är så "uppenbart" vore det väl inte så svårt att förklara varför det är så "uppenbart"?

  SvaraRadera
 3. www.corbettreport.com/osama-bin-laden-pronounced-dead-for-the-ninth-time/

  www.foxnews.com/us/2010/10/20/al-qaeda-terror-leader-dined-pentagon-months/

  www.newsweek.com/2001/09/14/alleged-hijackers-may-have-trained-at-u-s-bases.html#

  www.infowars.com/al-qaeda-is-a-front-group-for-the-us-military-industrial-complex/

  www.prisonplanet.com/terrorist-who-trained-london-bombers-was-working-for-us-government.html

  www.prisonplanet.com/mumbai-terrorist-was-us-agent.html

  www.infowars.com/bombshell-evidence-clearly-indicates-staged-attack-on-detroit-flight/

  Läs mer här:

  http://wearechangeumea.blogspot.com/2011/02/terroristhotet.html

  http://civilkurage.wordpress.com/2011/02/28/intressanta-fakta-om-911/

  SvaraRadera
 4. Nej, jag vill inte ha femtielva länkar att läsa, jag vill att du med en eller ett par meningar på svenska förklarar det. Annars avfärdar jag dig rakt av som ett FAIL!

  SvaraRadera
 5. @björn , längre upp i bloggen har du både den bild som påstås vara "beviset" för att bin laden är död, samt bilden som troligtvis använts för att skapa beviset, plus en tredje bild som visar de båda bilderna över varandra för att jämförelsen ska bli tydlig.

  SvaraRadera
 6. @björn igen.

  ignorera min förra kommentar, bilden som visas i bloggen är från 2009 och har redan bevisats vara en förfalskning, Jag ser inte samma bild i new york post eller någon annan seriös amerikansk tidning som den här bloggen påstår.

  SvaraRadera
 7. Bilden är mycket riktigt från 2009, men den visades upp som en sann bild tagen efter räden igår. Det tog inte svensk media lång tid att lista ut att det var en falsk bild vilket i sig utgjorde nyhetsstoff.

  New York Post har nu fattat galoppen och tagit ner bilden, men mig veteligen kommenterar de inte att det var en falsk bild.

  För de flesta amerikaner kommer den bilden finnas i minnet som ett bevis, vilket det så uppenbarligen inte är.

  @Björn: Klicka på bilden så blir den större. Ser du inte att det är en uppenbart manipulerad bild så är det nog inte du som ska slänga dig med ordet FAIL

  SvaraRadera
 8. @ We Are Change Umeå: Tack för länkarna =)

  SvaraRadera

 
Creeper