lördag 11 juli 2009

Det fallande huset är ett hoax! Uppenbar FEJK!

Bilderna på det indiska hus som rasar är uppenbart FEJK!

Det är aftonbladet som tar upp en flera år gammal "nyhet" om hur Firdos building i Surat, Indien kollapsar. Det hände någon gång innan september 2007 då de s.k. bildbevisen kom upp på YouTube.

Jag uppskattar underhållningsvärdet av riktigt bra datoranimationer, men tycker det är synd att vi leds att tro att byggnader faller på det här sättet. Det gör de inte!

Sedan 9/11 vet vi alla att hus inte tippar och faller åt sidan när de kollapsar: de faller rakt igenom sig själva i frifallshastighet. Hela världen vet det...och nu kommer indierna och vill att vi ska tro att höghus helt plötsligt skulle börja falla åt ett annat håll.

Nä, se igenom den här bluffen...

Den är precis lika löjlig som den som patetiskt nog påstår att flygplan, gjorda av titanlegeringar, inte skulle förångas när de störtar. Jag vet det... är löjligt...

Ta den här flygkraschen t.ex:

Jag fattar helt ärligt inte ens att de pallar släpa fram allt bråte. Vad har de att vinna på det? Speciellt när varenda insatt människa i hela världen vet att en riktig crashsite ser ut som den när United 93 störtade utanför Shanksville den 11 september 2001:

8 kommentarer:

 1. Det är sommar och vikarierna(?) på aftonbladet har inte så stora kunskaper. Hus kan falla lite hursomhelst beroende på hur de är konstruerade och på hur grundarbetet är gjort. Se tex dailymail.co.uk idag sök på 13 storey flats topple over.

  SvaraRadera
 2. Vad är din poäng?

  Ett fyravånings gjutet betonghus med dålig grund i indien har inte mycket gemensamt rent konstrukionsmässigt med en 110-vånings skyskrapa i USA. Du låter som en dålig pastisch på en typisk sjundeseptember-konspirationsteoretiker, fast det är kanske din avsikt. Ironi är ibland svår att identifiera över internet.

  SvaraRadera
 3. Ser ut som en planerad rivning, speciellt med tanke på all publik.

  SvaraRadera
 4. Jag skrev det här inlägget som en rolig grej... men jag märker att folk som sväljer uppenbara lögner lätt blir arga när någon pekar ut det för dem.

  Den dag någon förklarar hur flera ton titanium kan förångas så som United 93 i Shanksville den dagen kommer jag inte se alla som tror på den officiella 9/11 myten som idioter...

  Och ja, det hände den elfte september, inte den sjunde...

  Det finns nog med information på nätet för att väcka frågor kring den officiella förklaringen (utan att komma med några hemmasnickrade förklaringar själv)...kolla upp dem så förstår ni vad jag menar. Jag trodde själv inte att det var något skumt som pågick förrän jag kollade in den information som finns...

  SvaraRadera
 5. Och ja...mitt inlägg var alltså ironiskt...

  SvaraRadera
 6. He-he där var du ganska fyndig :D

  synd att det inte uppskattas av folk som inte är konspirationsteoretiker själva, pärlor för svin osv

  SvaraRadera
 7. Herregud du förstår väl att det är marken som sjunker undan, under byggnaden?

  SvaraRadera
 8. Hade det varit marken som sjönk undan så hade hela tornet fallit ner i hålet, som den undansjunkna marken skapat, samtidigt. Så är inte fallet. De nedre våningarna är helt intakta innan toppen på tornet faller ner över dem. Inte ens den officiella förklaringen talar om att marken skulle gett vika...

  Givetvis finns det många konspiratonsteorier kring 9/11 som är totalt vansinninga. Den senaste jag läste om var att man använt energivapen mot WTC-tornen. Detta "bevisas" genom ett suddigt vitt töcken från en byggnad i närheten som helt uppenbart är en fiskmås ur fokus. Det är de teorierna man kan skratta åt. Vad man däremot måste ta på allvar är oviljan att ta tag i och utreda de verkliga frågetecken som finns kring 9/11. T.ex:

  - Var tog United 93 vägen?

  - Varför är WTC-tornen de enda byggnaderna i världen som fallit på det sättet?

  - Var tog kärnan av stålbalkar vägen? Även enligt den officiella utredningens visualisering av "pannkaksmodellen" borde de stått kvar.

  - Varför visar man inte bilderna från de 86 (!) kameror som filmade attentatet mot Pentagon?

  - Varför följde man inte pengaspåret? Det som ledde från Mohammed Atta till ISI (Pakistans underrättelsetjänst)?

  Det finns svar på de här frågorna. Varför denna ovilja att visa korten.

  SvaraRadera

 
Creeper