tisdag 22 mars 2011

SD - kriminella avhoppare

Var femte folkvald Sverigedemokrat hoppar av (se DN). Och det är inte första gången Sverigedemokraterna råkar ut för det här. Förra valet var det precis lika många som gav upp (se AB).


Självklart skyller SD på att avhoppen beror på att deras lokalpolitiker blir trakasserade och socialt utfrysta. Det är säkert delvis sant och kanske inte helt otippat med tanke på deras vidriga människosyn, men en stor anledning till avhoppen är att det kommit fram att så många som 10% av SD-kandidaterna är dömda för grov brottslighet (se. t.ex Exp och AB). Dessa blir sedan ombedda att lämna partiet, eller gör det för egen maskin när de märker att deras smutsiga byk tvättas i media.

Övriga avgår med största sannolikhet för att de är ett gäng klåpare som är bra på att gnälla och skylla ifrån sig, men inte speciellt kapabla att ens ta tag i den egna politiken.

...och det beror väl på "islamifieringen" det också =)

2 kommentarer:

  1. Hur ser det ut i de andra partierna då? Hur stor andel är någon gång dömda för något brott? Och var hittar du siffran 10 %? Vad är grov brottslighet? I länkarna nämns en del grov brottslighet men också exempelvis obetalda böter. Är det att klassa som grova brott?

    Sedan är det lite intressant att se hur du tycker på axlarna åt hot mot politiker. Du kanske borde fundera över din egen människosyn?

    SvaraRadera
  2. Vidrig människosyn? Jo, som SD man kan jag den branschen. Jag är 66 år och spetälsk, eftersom de med den "fina" människosynen tycker att jag som SD är en "untermensch". Se dig i spegeln, uppblåste Grodan Boll!

    SvaraRadera

 
Creeper